Устойчива мода проект щастливи козички

Пътуването към устойчивост е непрекъснато, но и цел, към която ние от Ръш се стремим всекидневно.

Опитахме да преразгледаме всичко, което правим: да работим с експерти по околната среда, за да получим най-строгите сертификати във всеки сектор.Със стандартите ни за устойчивост ние правим важна стъпка към социално отговорни и екологично съвместими продукти.

Устойчива мода (sustainable fashion), често наричана еко мода. Терминът идва от думата “sustainable”, която в превод означава “процес, причиняващ малка или никаква щета на природата и следователно възможността му да продължи дълго във времето без да нанася тежки поражения”. Устойчивия подход се изразява в това, че нашите дейности трябва да протичат по начин, който е обществено, икономически и екологично благоприятен не само за нас, но и за бъдещите поколения. Използването на естествени материали е част от същността на Rush.


Вълната ни идва от хуманна ферма в Пирин планина, България, където животните изживяват естествения си път, без жестокост.

Мохерът, който използваме е мек, антиалергичен и специално пригоден за нежен допир до кожата.Колекцията е тук за жените, които са по-секси, когато им е удобно в дрехите!

Follow us